„Incearca sa nu te impotrivesti prefacerilor care se abat asupra ta. Lasa in loc viata sa curga prin tine. Si nu te ingrijora ca traiul ti-e intors pe dos. De unde stii ca fata cu care te-ai obisnuit e mai buna decat cea care-o sa vina?”

Avem in mintea noastra, fiecare pentru noi insine, o definitie a felului in care viata noastra ar trebui sa decurga. Bineinteles ca ne dorim doar bine ( asa cum il percepem noi ), sanatate, prosperitate, bucurie, implinire, har, intuitie, binecuvantari si reusite. Si este firesc sa fie asa – face parte din instictul de conservare a speciei si ne protejeaza ca umanitate.

Atunci insa cand diverse evenimente schimba intr-un fel sau altul traiectoria vietii noastre, programele pe care le avem incep sa se defecteze – dintr-o data realitatea iese din matrita pe care o avem pregatita pentru noi insine. In aceste momente apar panica, anxietatea, dezandejdea, tensiunea, depresia, amaraciunea, trauma, abandonul, ura, mania, invinuirea si toate celelalte de acest fel.

Cum ar fi insa daca noua realitate ar fi cea mai potrivita pentru tine la momentul respectiv si in situatia respectiva? Poti crede ca viata ta se poate transforma in ceva extraordinar pornind de la un mic hop?

A lasa viata sa curga prin tine inseamna a accepta fiecare lucru si stare exact asa cum este, a primi cu incredere si bucurie fiecare schimbare, avand certitudinea ca totul duce spre Bine si spre folosul propriu. Un act initial negativ, poate chiar distrugator, de neconceput, poate aduce mai multe beneficii ulterioare decat cel mai incredibil lucru care s-ar fi putut intampla, deoarece metodele prin care se lucreaza in noi si cu noi sunt de nebanuit.

Starea ideala a lumii este starea de acceptare cu increderea ca felul in care vedem lucrurile nu este si unicul.

„Cele 40 de legi ale iubirii”

Facebook Comments